Prototyper

Undgå fejlinvestering
og forkort produktionstiden.

Ved brug af prototyper undgås fejlinvesteringer i dyre produktionsværktøjer, før det endelige design er fastlagt. Samtidig er produktionstiden kortere.

Hos CC Plast laver vi de mest anvendte prototyper, herunder fræste- og sprøjtestøbte prototyper og som noget nyt 3D-print.

Sprøjtestøbte prototyper 

Denne type laves i et prøveværktøj fremstillet således, at emnet kan fabrikeres i en almindelig sprøjtestøbemaskine. Prototyperne får derfor samme design og egenskaber som et emne lavet i et færdigt produktionsværktøj.

Det er derfor muligt at anvende dem til forskellige tests, f.eks. materialevalg, konstruktion, markedsanalyser m.m. Endvidere kan prototyper være en mulighed, såfremt der kun er behov for et begrænset antal emner.

3D Print 

CC Plast råder over den avancerede 3D-printer Invision XT, som kan fremstille avancerede emner med en lagtykkelse på 40 my.

Fra dine 3D-filer kan vi fremstille en eksakt fysisk kopi af dit design.

Med denne teknik vil du hurtigt og billigt kunne få en kopi af dit emne, som kan anvendes til præsentation for øvrige beslutningstagere, kunder, vurdering af emnets funktionalitet etc.

Kontakt cc plast

Har du brug for en erfaren samarbejdspartner, som kan bistå dig med alt fra rådgivning, udvikling af prototyper og produktion, så er CC Plast den rette partner.

Bragesvej 5   /   3400 Hillerød   /   +45 48 26 73 09   /   mail@ccplast.dk